Следва

Дизайн за вдъхновение: октопод в дневната или слон в спалнята

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 11

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 4 години

Детоксикацията на косата е не по-малко важна от тази на тялото, особено ако сме изправени пред проблемите на сухата, изтощена и стресирана коса. Агресорите на околната среда, мръсният въздух, прекомерното отделяне на себум и ежедневният стайлинг задълбочават последствията повече, отколкото можем да си представим.



Косите ни се нуждаят от серизона детоксикация не просто, за да премахнем следите, но и за да се погрижим за проблема в неговата основа. Серията Detox & Repair на John Frieda атакува проблемите и предотвратява бъдещи такива в грижата в две незаменими стъпки - шампоан и спрей-балсам

Формулата на серията се уповава на ценните и доказано работещи съставки като:

Зелен чай – богат на витамини, аминокиселини, полифеноли и минерали, зеленият чай възстановява структурата на косъма, изглажда и омекотява. Стимулира растежа на косата, връща естествения блясък чрез възстановяване на липидните му компоненти, увредени от свободните радикали.

Масло от авокадо – богато на мастни киселини, витамини B и E и антиоксиданти, маслото подобрява здравината и цялостното състояние на косъма. Подхранва, възстановява и заздравява фоликулите на косата, стимулирайки растежа й.


Система от би-протеин и хранителни елементи - детоксикира в дълбочина


Шампоанът и спреят превръщат сухата, стресирана и безжизнена коса в здрава и копринено мека прическа, която сияе:

Детокс

Първата стъпка е толкова лесна: измиваме косата с шампоана Detox & Repair, за да отстраним замърсяванията, причиняващи нездравия й вид.



Защита

Тайното оръжие на серията на John Frieda Detox & Repair се крие в Care & Protect спрея, който укрепва и предпазва косата от бъдещи цъфтежи и накъсвания, обещава защитена и здрава грива, дори при интензивно третиране.


Детоксът никога не е бил по-лесен, отколкото сега с гамата Detox & Repair. 


В ДЕН 11 от View Sofia XMAS Giveaway се борим със стресираната и изтощена коса, обгрижвайки я по най-добрия възможен начин чрез експертната грижа на John Frieda. Превръщаме сухите и изтощени краища в гладка и здрава грива, изпълнена с блясък. Участвайте и се убедете сами!

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от Първи до Двадесет и четвърти декември!


 


 Серията Detox & Repair на John Frieda можете да откриете в аптечната мрежа.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.