Следва

Миналото: първото шоу на Victoria's Secret

Класическо синьо: цветът на новата 2020-та

In a world full of trends, I want to remain a classic.

All fashion преди 4 години

Специалистите от института Pantone съобщиха цвета на 2020-та: Класическо синьо. "Цветът изразява как се чувстваме и този конкретен син тон улавя желанието ни за спокойствие, надеждност, стабилност и постоянство, тъй като навлизането в ново десетилетие ни прави изнервени. Искаме да се чувстваме сигурни и приветствани," разказва Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone.

Новият тон идва още с посланието "купувай по-малко, купувай качествено", говорейки за устойчивост и класика, рефлектирайки върху промяната за възприятието ни на околната среда и съсредоточавайки се около цветови палитри, които няма да излязат от мода в близките няколко сезона.

Цветът е и приобщаващ: "Сините тонове са най-често предпочитаните, всеки може да се припознае в тях." Съвсем очаквано въпросният цвят усилено бива застъпен в дизайнерските колекции за новия пролетно-летен сезон, а стрийт стайл тенденциите улавят течението още преди въпросното презентиране. Модните момичета разхождат множество интерпретации на тренди палитрата още с настъпването на месец септември, а ние междувременно намираме вдъхновение в стилистичните им избори измежду кадрите по-долу, докато плануваме новите си сини покупки>>>

More All fashion