Следва

Миналото: първото шоу на Victoria's Secret

Класическо синьо: цветът на новата 2020-та

In a world full of trends, I want to remain a classic.

All fashion преди 4 години

Специалистите от института Pantone съобщиха цвета на 2020-та: Класическо синьо. "Цветът изразява как се чувстваме и този конкретен син тон улавя желанието ни за спокойствие, надеждност, стабилност и постоянство, тъй като навлизането в ново десетилетие ни прави изнервени. Искаме да се чувстваме сигурни и приветствани," разказва Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone.

Новият тон идва още с посланието "купувай по-малко, купувай качествено", говорейки за устойчивост и класика, рефлектирайки върху промяната за възприятието ни на околната среда и съсредоточавайки се около цветови палитри, които няма да излязат от мода в близките няколко сезона.

Цветът е и приобщаващ: "Сините тонове са най-често предпочитаните, всеки може да се припознае в тях." Съвсем очаквано въпросният цвят усилено бива застъпен в дизайнерските колекции за новия пролетно-летен сезон, а стрийт стайл тенденциите улавят течението още преди въпросното презентиране. Модните момичета разхождат множество интерпретации на тренди палитрата още с настъпването на месец септември, а ние междувременно намираме вдъхновение в стилистичните им избори измежду кадрите по-долу, докато плануваме новите си сини покупки>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.