#TheLatest: Vetements x Star Wars на звездно парти в Москва

#TheLatest: Vetements x Star Wars на звездно парти в Москва

Star Wars е една от горещите теми напоследък, обхващаща дори и модния свят. Колаборациите между брандове от различно естество и голямото филмово заглавие се случват непрестанно, а един от последните включили се, е този на Vetements. Грузинският бранд, дело на братята Гвасалия, обяви преди дни партньорството на своята Instagram страница, а дебютът на капсулната колекция, състояща се от точно 44 елемента, се състоя снощи в пространството на ЦУМ в Москва.

Заради източноевропейския си произход и естетика, изборът на дебютната локация звучи уместно, припомняме, че музата на Демна Гвасалия - стилистката Лота Волкова, е именно рускиня. А както може да се предположи, партито по случай откриването, е по руски на ниво. Сред присъстващите гости са десетки знаменитости от музикалната сцена и не само - Тимати, Филип Киркоров, модели, местни рапъри и много Instagram звезди в еклектичен стайлинг, част от които разглеждаме в кадрите по-долу.

Филип Киркоров

Тимати

Колекцията е сбор от най-популярните дизайни на бранда - тишърти, оувърсайзд суичери, чорапи, шапки и раници и засега се предлага ексклузивно в ЦУМ, но през следващите няколко дни ще бъде достъпна и на следните избрани локации по света:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.