Следва

Trend Report: тази вечер аз съм парти-хубава!

#TheLatest: Vetements x Star Wars на звездно парти в Москва

The Latest in Fashion

All fashion преди 4 години

Star Wars е една от горещите теми напоследък, обхващаща дори и модния свят. Колаборациите между брандове от различно естество и голямото филмово заглавие се случват непрестанно, а един от последните включили се, е този на Vetements. Грузинският бранд, дело на братята Гвасалия, обяви преди дни партньорството на своята Instagram страница, а дебютът на капсулната колекция, състояща се от точно 44 елемента, се състоя снощи в пространството на ЦУМ в Москва.

Заради източноевропейския си произход и естетика, изборът на дебютната локация звучи уместно, припомняме, че музата на Демна Гвасалия - стилистката Лота Волкова, е именно рускиня. А както може да се предположи, партито по случай откриването, е по руски на ниво. Сред присъстващите гости са десетки знаменитости от музикалната сцена и не само - Тимати, Филип Киркоров, модели, местни рапъри и много Instagram звезди в еклектичен стайлинг, част от които разглеждаме в кадрите по-долу.

Филип Киркоров

Тимати

Колекцията е сбор от най-популярните дизайни на бранда - тишърти, оувърсайзд суичери, чорапи, шапки и раници и засега се предлага ексклузивно в ЦУМ, но през следващите няколко дни ще бъде достъпна и на следните избрани локации по света:

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.