Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 13

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 12

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 4 години

Тази Коледа подаряваме не една, а цели пет награди от Sephora. Бюти помощниците в красиви опаковки ще се погрижат за доброто ни настроение през целия ден, обгрижвайки кожата на тялото и лицето, добавяйки и малък бонус по отношение на макиажа.

Ето и какво ще спечели щастливецът сред всички участвали:

Frosted Party кутия, съдържаща маска за лице за хидратация и зравослвен блясък, маска за околоочния контур срещу тъмни кръгове и подпухване, лентичка за почистване на порите на носа с активен въглен и балсам за ръце с аромат на кокос.

Frosted Party 13 желирани капсули душ гел в пет пристрастяващи аромата, разпознаваеми и много любими от Sephora - Pillow Battle, Let's have fun, Beach vibes, Surprise Flowers и Moonlight swim.

Bath & Body сет грижа за тялото с прекрасно ароматизирани бюти тайни - желиран душ гел, измиващ мус за ръце и пухкава гъба за баня.

Мини спирала Damn Girl от Too Faced за екстремен обем и дълбочина на погледа без отежняване.

Дезинфектант за ръце с бляскави частици - без отмиване разкрасява дланите с нежните си металик отблясъци.

В ДЕН 12 от View Sofia XMAS Giveaway даваме на лицето и тялото необходимата доза грижа за пълно възстановяване и подхранване, благодарение на Sephora!

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от Първи до Двадесет и четвърти декември!

More All About Life

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 2 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.