Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 16.12 - 22.12

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 13

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 4 години

Несъвършенствата на кожата и нейната дехидратация са едни от главните проблеми, а борбата с тях невинаги е сполучлива. Лесният начин за победа в имагинерната бюти битка идва с овлажняващия флуид на Biotherm – концентрирано активно вещество Life Plankton и салицилова киселина, осигуряващи естествено матирана кожа, свити пори и контролирано лъщене.

Aqua Pure Super Concentrate е бюти формула способна да се справи с прекомерното образуване на себум. От друга страна, продуктът едновременно помага в поддържането на оптимална влажност на кожата, подхранвайки я в продължение на 24 часа.

Характерно за Aqua Pure Super Concentrate флуида са неговите съставки - Life Plankton и салицилова киселина, екстракт от лютива мента, поточарка за антиоксидантен ефект и глицерин за изискана мекота. Нанасящият се в малки количества всяка сутрин флуид е перфектното решение с очеваден ефект за дамите с мазна кожа.

В ДЕН 13 от View Sofia XMAS Giveaway се борим с несъвършенствата по кожата до постигане на перфектни резултати, с помощта на Biotherm Aqua Pure Super Concentrate. За нежна и гладка кожа, участвайте и се убедете сами!

The Game is ON в Инстаграм профила ни ТУК: подаръци-ще-има-за-всички-от-сърце от Първи до Двадесет и четвърти декември!

More All About Life