Следва

Мадам BV, грозна като смъртта

Trend Report: тази вечер аз съм парти-хубава!

party par excellence

All fashion преди 4 години

Парти сезонът е официално открит, а тънкостите за добро представяне от стилистична гледна точка не са толкова много и толкова специфични, колкото излишно се притесняваме. Изчистените копринени рокли или дръзките пайетени такива може и да са най-често срещаните избори за наближаващите Коледни празници, но това съвсем не ги прави единствени.

Модните момичета в Инстаграм усилено промотират една недотам задължаваща парти естетика, много лесна за постигане и още по-лесна за носене, алтернативна дори. Става въпрос за непринудената комбинация от елегантен парти топ и панталони/джинси/пола, която не просто позволява да подчиним визията изцяло на личния си прочит, но и оставя място за надграждане до пълно модно задоволяване на сетивата.

Разглеждайки какво носят въпросните момичета, стигаме до извода, че интерпретации от всякакво естество са добре дошли, стига да показват въображение. Буфан ръкави, паднали рамене, корсети с апликации от кристали, тюлени материи, защо не пера и, разбира се, пайети, са само малка част от идеите, които подбираме за вдъхновение днес. Те могат да бъдат монохромно съчетани с комплиментиращи ги панталони с висока талия и разкроени крачоли, вталени миди поли или съвсем контрастно - носени с любимия чифт джинси. Последният от изброените варианти изглежда е и най-често предпочитан и смеем да твърдим създава предпоставка за наистина страхотен стайлинг, особено при намесата на правилните за целта бижута и аксесоари.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.