Следва

Мадам BV, грозна като смъртта

Trend Report: тази вечер аз съм парти-хубава!

party par excellence

All fashion преди 4 години

Парти сезонът е официално открит, а тънкостите за добро представяне от стилистична гледна точка не са толкова много и толкова специфични, колкото излишно се притесняваме. Изчистените копринени рокли или дръзките пайетени такива може и да са най-често срещаните избори за наближаващите Коледни празници, но това съвсем не ги прави единствени.

Модните момичета в Инстаграм усилено промотират една недотам задължаваща парти естетика, много лесна за постигане и още по-лесна за носене, алтернативна дори. Става въпрос за непринудената комбинация от елегантен парти топ и панталони/джинси/пола, която не просто позволява да подчиним визията изцяло на личния си прочит, но и оставя място за надграждане до пълно модно задоволяване на сетивата.

Разглеждайки какво носят въпросните момичета, стигаме до извода, че интерпретации от всякакво естество са добре дошли, стига да показват въображение. Буфан ръкави, паднали рамене, корсети с апликации от кристали, тюлени материи, защо не пера и, разбира се, пайети, са само малка част от идеите, които подбираме за вдъхновение днес. Те могат да бъдат монохромно съчетани с комплиментиращи ги панталони с висока талия и разкроени крачоли, вталени миди поли или съвсем контрастно - носени с любимия чифт джинси. Последният от изброените варианти изглежда е и най-често предпочитан и смеем да твърдим създава предпоставка за наистина страхотен стайлинг, особено при намесата на правилните за целта бижута и аксесоари.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.