Седмичен ХОРОСКОП - 16.12 - 22.12

Astro преди 4 години

Последната четвърт на Луната е в Дева (19 декември) – подканва ни към освобождение на духа от всякакви съмнения и колебания, като това освобождаване може да дойде по разрушителен начин. Луна в Дева влияе на общия ход на настроенията с подчертана необходимост от създаване на защитни механизми, често причинявайки скептични, аналитични или дори цинични взаимодействия с другите.

Марс в Скорпион образува секстил със Сатурн в Козирог (19 декември - 26 декември) и предоставя активно време за установяване на емоционална стабилност и чистота. По време на този аспект действията създават възможности, но при условие, че има прилагане на дисциплина и време. Това е подходящ момент да останем оптимисти и да не оставяме страхът или тревогата да управляват условията на живота ни.

Венера навлиза във Водолей (19 декември - 13 януари), предоставяйки период от време, в който е най-добре да упражняваме самодисциплина, особено ако сме изправени пред несправедливост или подло отношение. Практическото приложение на енергията ни позволява да разширим кръгозора и въобще амбициите си.

Хороскоп

Още от Astro