Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 14

Дневен ХОРОСКОП - 16.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Добре е да започнете седмицата сравнително подготвени – с план за предстоящите задачи и ангажименти. Стремите се да бъдете коректни и да изпълнявате задълженията си навреме, но не забравяйте да поемате и въздух. Не са изключени здравните разходи или провеждането на някакъв вид терапия. Избягвайте да реагирате прибързано на информация, свързана с интриги или злонамерени коментари. Вероятно някой се възползва от емоционалността ви, за да ви представи в лоша ситуация. Понеделник носи изненади в личния живот на жените; мъжете ще се радват на реализирането на свое съкровено желание или очакване.

Овен, Лъв и Стрелец: може да се събудите със спомени за странен сън - нещо, което ще ви вълнува в течение на целия ден,обърнете му внимание. Успехът днес е на ваша страна; ще изпълнявате лесно задачите си на работното място, но както казахме и преди малко – поемайте си въздух и не забравяйте да се усмихвате на всички предоставени ни възможности. Денят носи много положителни вибрации за вас, но до голяма степен развитието му ще зависи от собственото ви емоционално състояние.

Телец, Дева и Козирог: понеделник ще бъде важен ден за развитието на семейните ви задачи и ангажименти, на които близките ви разчитат. Едва ли можете да оставите нещо за утре или да се откажете от задълженията си, затова планирайте добре деня си и следвайте внимателно план-графика си. Интересна среща ще направи деня ви емоционален или специален.

Близнаци, Везни и Водолей: от самото начало на седмицата сте натоварени с повече и по-професионални задачи. Като цяло седмицата ще бъде много натоварена не само в работата ви, но и в това, което правите в дома си - може да осъществите някои промени или подобрения в мястото си на обитание, да закупите нови вещи, които са важни за вашия комфорт и за цялостното настроение.

Рак, Скорпион и Риби: напрежение или неразбирателство на работното ви място или в семейните отношения няма да липсват. Основно по отношение на представители на знаците Овен, Стрелец или Лъв. Денят носи малки парични преводи или добри новини, свързани с пари.

More Astro