Следва

Тони-ан Синг от Ямайка е новата Мис Свят

Ирина Шейк обратно в Москва? Вече?

Назад, назад, моме Ирино?

Celebrities преди 4 години

Според изданието 7Days Daily, което цитира директно известен московски брокер, Ирина Шейк е закупила жилище в един от най-елитните квартали на Москва. Всъщност, Ирина много закратко е живяла в самата Москва - родом е от Еманжелинск, а малко след като я "откриват", заминава за Европа, после и Щатите.


12 пъти Ирина Шейк "по без бельо"


Сега обаче, изглежда е дошъл моментът, в който нашумялата моделка да се сдобие със собствено жилище в родна Русия. Според въпросното издание, жилището е закупено под претескт, че е за майка й - Олга Шейхлисламова. Връщайки лентата назад обаче, се сещаме, че Олга напусна Еманжелинск и се премести в Лос Анджелис при дъщеря си, когато се роди малката Леа - за да й помага, обяснимо.

Баба и внуче много често са заедно, понякога придружени и от мама, припомняме милата им плажна разходка от лятото в Сен Тропе.

Отделно, ангажиментите на Шейк в Русия все повече се увеличават - дали няма да се нанесе окончателно там? След раздялата с Брадли Купър, а и липсата на всякакви сведения за сериозен партньор към момента, плюс факта, че работата й предполага сама да избере точката на местоживеенето си, не виждаме защо Ирина да не се премести в Москва за постоянно. Това, разбира се, би затруднило срещите на Бради и 2-годишната им дъщеря, които и иначе не са чести...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.