Следва

Модерни в любимия ни ритъм с Wonderboom

Тони-ан Синг от Ямайка е новата Мис Свят

Мис Ямайка е Мис Свят 2019

Celebrities преди 4 години

Победителка в 69-тото издание не конкурса за красота Мис Свят е 23-годишната Тони-ан Синг. На пищната церемония в Лондон крехкото момиче не можа да сдържи сълзите си, както, сигурни сме, и всички нейни поддръжници в Ямайка, при обявяването й за Кралица на красотата.

Кораната, мечта на почти всяко малко момиче от ранна детска възраст, й бе връчена от миналогодишната Мис Свят - Ванеса Понс де Леон.


Мис Вселена 2019: пет неща, които трябва да знаем за Зозибини Тунзи


Първа и втора подгласничка на Тони-ан Синг са съответно Мис Франция и Мис Индия.

В ТОП 5 попадат още Мис Бразилия и Мис Нигерия.

Най-голямо впечатление прави по детски развълнуваната реакция на Мис Нигерия при обявяването на победителката - такова искрено щастие струи от очите и жестовете й, че няма как да останем безразлични.


Къса или дълга, за косата на Мис Вселена питаме. Двама експерти отговарят


Колкото до българското участие в конкурса, доверие бе гласувано на Марго Купър, което я прави и достойна единица от ТОП 50 на най-красивите българи за 2019 на View Sofia. Повече за Маргарита четем ТУК и използваме днешния анонс, за да я поздравим за достойното представяне и да подканим всички ви да продължите с гласуването в класацията на "Красавците".

Дотук разполагаме с над 2 000 гласа, очакваме и вашия - ТУК!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.