Следва

Кейт Мидълтън: черното и многото диаманти й отиват

Модерни в любимия ни ритъм с Wonderboom

Синьо, но нека е класическо... 

All About Life преди 4 години

Цветът за 2020 вече е факт, така че, бидейки част от групата вярващи на тенденциите, и ние доста често ще залагаме в следващите месеци на класическото синьо. Не само в посоката чисто модни продукти, но и с любов към аксесоарите, този път избрани за добро Коледно и последващо настроение сред групата технологични произведения. Важно условие - да ни доближават до любимия ритъм.В изумителен класически син оттенък, сътворен в духа на модерния дизайн и ергономичен прочит, селектираме аксесоар, от който няма да можем да се отделим. Облицованата от изключително устойчиви материи колонка на Ultimate Ears е всичко, от което ще се нуждаем през празничния сезон, така и следващата година.UE WONDERBOOM е супер преносима, с 30 метра безжичен обхват Bluetooth колонка със страхотевичен звук – ясен, чист и отчетлив плътен бас, която ще ни радва с любимите ни звуци, както никога досега. Онова, което ни кара да се влюбим още повече в нея, е мощността за 10-часово музикално възпроизвеждане, независимо от мястото, на което се намираме. На пикник, в парка, на разходка, на плаж или под душ, благодарение на водоустойчивия дизайн, Wonderboom може да плува и да се плакне, без да ни изневери.

Идеята за непрекъснат музикален екстаз е реализирана с два активни 40-милиметрови високоговорителя и две пасивни мембрани с максимално ниво на звука до 86 децибела. За любителите на парти вайба и високите фреквенции, Wonderboom позволява безупречно пиршество за ушите с възможността за свързване на две Ultimate Ears колонки едновременно.

За онези, които не са сигурни в качествата на класическото синьо, това тех-бижу битува в необятна гама от ултрамодерни нюанси, акцентирани с контрастни оттенъци като детайл. Червено, лилаво, черно, сиво, розово или синьо, изборът е наш, купувайки я ОТТУК, а Ultimate Ears Wonderboom като главен аксесоар ще се погрижи за перфектните нотки, всеки ден и навсякъде.

Ultimate Ears Wonderboom е следващото музикално пиршество, което ще стане част от Коледния ни Giveaway в Инстаграм - тази неделя: очаквайте, играйте и насладете се на перфектните звуци.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.