Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 20

Кейт Мидълтън: черното и многото диаманти й отиват

Бъкингам празнува Коледа...

Celebrities преди 4 години

Отличен повод за още блясък, за още бижута, за още гламур.

Кейт Мидълтън наистина изглежда родена за кралска снаха, каквато и е, считано от 29 април 2011-та.


Кейт Мидълтън и гардеробът й в Пакистан: спомен и респект към Ди


Откакто се взеха с Принца, Кейт стои чудесно в кралските дворци, на кралските визити, на кралските семейни събирания и пр. Без да бележи огромни стилови прескоци и изменения, Херцогинята на Кеймбридж успява да изглежда всеки път при появата си стегната, елегантна, ненатрапчива и съвсем подходяща за ролята си.

Вярно е, че хубавата й фигура, като няма да цитираме броя на ражданията, защото вярваме, че не те имат отношение към обезформянето или напълняването, е отлична отправна точка за добро стилово присъствие, като е факт, че Кейт е още по-хубава на тържествени събития, когато екипът от обличащи и украсяващи я помощници не пести блясъка.

Невероятни рокли, диадеми, специална фризура - именно по тържествени поводи, съпругата на принц Уилям изглежда като героиня от приказките. В сряда вечер тя отново доказа, че високият ранг й отива, на прием в Бъкингамския дворец, на който Кралицата бе домакин на Международния дипломатически корпус със седалище в Лондон. За случая няколко члена на кралското семейство се появиха пред публика в пълен блясък, включително принц Уилям редом до жена си, както и Камила, херцогинята на Корнуол.

Кейт Мидълтън е звездата на вечерта, сред хиляди бляскави гости. Херцогинята на Кеймбридж носи дълга черна кадифена рокля от Александър Маккуин (имаме чувството, че този дизайнер й е first choice всеки път, когато се касае за топ вечерно събитие, все пак именно той и екипът му проектираха сватбената й рокля). Прави впечатление силно наситеното черно на дрехата, защото рядко виждаме Кейт в тъмни тонове. На главата си кралската снаха носи The Lovers Knot - тиарата, която вече разпознаваме от първо виждане, защото Кейт я обожава и носи редовно (иначе поръчана от кралица Мери през далечната 1914 г.). Всъщност, свекървата на Кейт, принцеса Даяна, прави тази корона известна, защото почти не я сваля в случаи като този. Самата Кейт Мидълтън я е предпочела общо 6 пъти от 2013-та насам. Комплектът бижута се довършва от огърлицата Nizam of Hyderabad, колие, съставено от тринадесет изумруда и диаманти и подписано от Cartier, първо притежание на английската кралица, после сватбен подарък от нея за Кейт.

За финал виждаме и жълтата значка-медальон на гърдите, украсен с портрет на Елизабет II, която символизира членството на Херцогинята в Кралския викториански орден, отличие, давано лично от кралицата.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 19 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.