Следва

Обичта на известните: Моника и Никола (отново) заедно в Париж

Дневен ХОРОСКОП - 17.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Вторник ще се окаже много по-динамичен, отколкото сте планирали или дори сте си представяли. Не бързайте да отговаряте на информация, получена от представители на Рак, Скорпион или Риби. Вторник ще бъде интересен и определено благоприятен ден за развитието на финансовите ви дела, стига да се основават на честност във действията и отношенията ви. Ако се налага да пътувате днес, бъдете готови да преодолеете различни препятствия като закъснения или внезапни размествания, които обаче няма да повлияят по никакъв начин на целта на пътуването ви.

Овен, Лъв и Стрелец: вторник определено ще бъде ден на усърдна работа и за най-правилното и своевременно изпълнение на професионалните ви задължения. Това е ден от особено значение в календара ви и би било добре да го приемете като такъв – съвсем сериозно и отговорно. Успехът ви се крепи на стройна организация, пазете тази линия на действие. Възможно е да усетите опити за вид изневяра или манипулация на емоциите от външна страна, които в никакъв случай не трябва да търпите.

Телец, Дева и Козирог: здравето ви или това на любим близък човек ще изисква лична среща, посещение при лекар или болнична институция. Денят ви среща с доста нови хора, което със сигурност ще бъде от полза, но също така може и да ви напрегне психически. Всичко зависи от това кого срещате и какви очаквания имате. Вторник ще бъде запомнен с изненада, която ще остави траен спомен у вас.

Близнаци, Везни и Водолей: във вторник ще имате повече задачи, важни за дома и семейството ви. Изпълнението им може да включва пътуване, различни срещи или контакти с представители на институции. Ахилесовата ви пета са емоциите и по-обострената чувствителност, което ще се отрази на настроението и комуникацията ви като цяло.

Рак, Скорпион и Риби: съществува немалка вероятност да останете разочаровани от неизпълненото обещание или празните приказки на представител на Лъв, Стрелец или Овен. Изпитвате трудности при организацията на делата и дори мислите си, защото други хора или обстоятелства ви пречат и цялостно не се вписват в плановете и очакванията ви.

More Astro