Следва

Нейното бельо. Za-Za колекция есен-зима 2009

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Не е необходимо много задълбочено заглеждане, за да предположиш, че фотошопът е играл върху стройното тяло...

All fashion преди 14 години

1. Главата на Деми на раменете на Аня?

Не е необходимо много задълбочено заглеждане, за да предположиш, че фотошопът е играл върху стройното тяло на последната корица на W magazine, което е нормално, не не и за да прикачи красивата главица на Деми Мур върху тялото на Аня Рубик от ревюто на Balmain?! Не се съмняваме в професионализма на фотографите Мерт и Маркус, но За Бога, защо телата пасват така перфектно? Деми изглежда страхотно за възрастта си и не мислим, че и е необходим голям ретуш, какво остава за цяло ново тяло за една корица.

2. Поп фолк и Balmain в едно изречение?




Дали оригинал или местна ушивка, източникът е ясен, balmania-та не подмина и фолкпевицата Галена (концерт на телевизия Планета в НДК). Думите са излишни, а мнението изцяло в твои ръце.

3. Beyonce, облечена от Искрен Лозанов?




Да, ама не! Съмняваме се, че си изпуснал действително нашумялото съвместно видео на жестоките Beyonce и Lady GagaVideo phone. E тогава вероятно си видял Beyonce да кърши снага в артистично черно-бяло бельо, което необяснимо много прилича на дизайна на българския финалист Искрен Лозанов в конкурса „Triumph Inspiration Award” 2009.



Толкова е хубаво, че нашият талантлив дизайнер е оценен и отвъд океана, стига само той да беше информиран за това, че с някои промени моделът му ще покрие американската дива. Искрен нямаше представа!
Попитахме го, а той остана обуркан!

4. Никол Кидман за корицата на GQ



Дали защото не сме свикнали да възприемаме Никол Кидман като лошо момиче, дали заради клишето – „жена по бельо на корица на мъжко списание”, дали заради мрачната последвала сесия или заради скованата поза и едната ръкавица – не ни харесва тази корица и това е! Чудесна актриса и красива жена, прекрасна развята рижа коса, защо този лош поглед?

5. Линдзи Лоан, дизайнер на Емануел Унгаро




Розово, розово! Линдзи повече ни харесва като бунтарка, отколкото като червенокоса лолитка, така че моля, моля, същото се отнася и за дрехите, които е решила да прави. За последния сезон тя е назначена като „артистичен съветник” на новата и малко известна дизайнерка Estrella Archs, която замени безспорно талантливия Esteban Cortazar.
Е, рецензиите от новопровъзгласеното дуо вече излязоха и не щадят никого – мини, мини рокли в тонове за детска стая, детайли с форма на сърца, драпирани копринени якета и панталони, които изглеждат странно демоде. Доста разочароващ дебют. Дано Линдзи се справи по-добре другият път, ако иска да се задържи, това е Унгаро преди всичко!
 

More from View Sofia

More All fashion