Следва

Уличният стил на звездите: Мики Рурк и Бъни, и Матиас

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 15

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 4 години

Подаръкът ни в ДЕН 15 идва ръка за ръка с щастливата новина за включването на филма на Тео Ушев в Късия списък в надпреварата за Оскар. Браво, Тео! От 92 филма в предварителната селекция са избрани общо 10, които продължават напред към най-трудната битка - тази за номинациите - ще бъдат обявени на 13 януари, а дотогава един от вас има възможност да се сдобие със специалното осмо издание на "Физика на тъгата" на неповторимия Георги Господинов с корицата, дело на Ушев.

Близо осем години след публикуването си "Физика на тъгата" продължава да е една от най-четените и превеждани книги у нас. Издадена на 15 езика по света, носител на наградата "Ян Михалски" (Швейцария), това е "една задължителна книга за остатъка от живота ни" (Kleine Zeitung). Припомняме, че новата корица на "Физика на тъгата" е с рисунка от едноименния филм. Това е вторият проект на тандема Ушев – Господинов след късометражната анимация "Сляпата Вайша", която беше номинирана за "Оскар" през 2017г.

В рамките на Киномания 2019 станахме свидетели на чудото, сътворено от невероятни тандем - анимацията по "Физика на тъгата". Припомняме ТУК.

Иначе, условията за участие са както винаги, описани подробно в Инстаграм профила ни ТУК:

Теодор Ушев е и един от ТОП 50 на най-красивите българи за 2019 на View Sofia, не забравяйте да гласувате!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.