Следва

Сурогатна майка за децата на Кардашян - Ким разказа защо

Уличният стил на звездите: Мики Рурк и Бъни, и Матиас

Ужасно е да искаш да си вечно млад, не защото е обяснимо, а защото е невъзможно.

Celebrities преди 4 години

Многото корекции по лицето на 67-годишния Мики Рурк са толкова силно отчетливи, че леко се стъписваме, докато го гледаме, но пък не може да се отрече, че човекът има артистичен подход към обличането, стила и живота въобще.

Подчертано симпатичен, холивудският актьор често е на страниците ни, например заради любовта си към слабички и много руси рускини - ТУК, чисто новото си носле ТУК, или пък заради сълзливата му публична емоционалност (на която се радваме, не се дразним) - ТУК.

Днес го виждаме в оптимална физическа форма, доста слаб, с готино V-образно деколте на тишърта, елече с кожена яка и извънредно симпатично куче в скута. Припомняме, че Мики е страхотен фен на кучетата, като собственият му питомец от породата померански шпиц с прякор Номер Едно имаше дори профил в Инстаграм, а друг негов пес, чихуахуато Локи, на практика го спаси от депресия и желанието да сложи край на живота си. Точно колко четириноги приятеля има в момента актьорът, не знаем, в социалните мрежи има десетки негови снимки с най-различни породи кучета.

Че кучето е най-добрият приятел на човека, Рурк доказва със собствения си пример. Прекарва много от свободното си време с животинките, те са му практически несменяема компания. Дори и обядът си Мики предпочита да прекара с гушнато очарователно кученце. Преди дни актьорът бе заснет около пицария в Бевърли Хилс с пухкава топка на коленете.

Мъникът, както се изясни, се нарича Бъни и вече има собствен блог. Стопанин му е вокалистът на Limp Bizkit Фред Дърст и съпругата му Ксения. Но, Бъни, както се споменава в профила му, е луд по Мики, затова и неговите "мама" и "тати" с удоволствие го поверяват на Рурк, когато пожелае.

Към актьора за обяд се присъединява и неговият колега и приятел - Матиас Шьонертс, за когото Рурк твърди, че е любимият му белгийски актьор.

И на нас ни е любим Матиас, но и Мики с куче е симпатична предколедна гледка. Със или без стремежа към вечна младост, Мики е чуден сладур.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.