Следва

Мегън Маркъл, 16, с първо гадже - снимката!

Сурогатна майка за децата на Кардашян - Ким разказа защо

Като междувременно на пазара се появи колекцията й домашни дрехи.

Celebrities преди 4 години


Ким с Норт, Сейтн и Чикаго

39-годишната Ким Кардашян има четири деца, от които двете по-големи ражда сама, а появата на по-малките става възможна благодарение на сурогатно майчинство.


Ким Кардашян го измисли: тейп вместо сутиен


Риалити звездата пусна съвсем наскоро (всъщност преди около 5 дни) първата си колекция домашни дрехи под бранда SKIMS. Съответно решението й да сподели част от тази лична история точно в този момент идва съвсем логично предвид необходимостта да се поговори повечко за Ким и случващото се около нея.

И така, Ким признава, че след първите две бременности, получава толкова сериозни усложнения, че лекарите й забраняват да ражда отново. Независимо от предупреждението, брюнетката иска да забременее за трети път, но лекарите категорично отказват да я подкрепят в това рисковано решение.


На Ким не й отиват панталони - причините са пет



Коледната картичка на семейство Уест

Първата си дъщеря, Норт, Ким ражда 6 седмици преди термина, като при раждането плацентата така и не се отделя, а остава в матката. След раждането на Сейнт, инстадивата получава прееклампсия, опасно състояние на повишено кръвно налягане и белтък в урината, което е достатъчно опасно, включително и с риск за летален изход.


Чикаго и Норт


Псалм и Норт


Псалм и Сторми Уебстър


Сейнт


Норт и Ким


Чикаго


Пижамен сет SKIMS, 230 лева

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.