Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 16

Мегън Маркъл, 16, с първо гадже - снимката!

Животът преди Бъкингамския дворец...

Celebrities преди 4 години

На архивния кадър, от точно 22 години назад, появил се в Инстаграм акаунта @velvetcoke (специализиран в публикуването на редки фотографии от разни декади и периоди, с преимущество на 90-те), Маркъл е миличка 16-годишна тийнейджърка, сияеща около празничната елха.

Очевидно периодът е като сегашния - Рождественски, а бъдещата херцогиня е гушната в прегръдката на гаджето си тогава - Луис Сегурой.


Меган Маркъл, момиче на късмета - не на Къци, а на Дядо Коледа


Върху кръшната млада фигура е облечена черна вечерна рокля с висока цепка и презрамки. Тоалетът се допълва от нежни златни бижута - гривна на китката, колие и дълги обици.

Прическата е подобна на тези, които и днес предпочита Меган - косата е събрана на висок кок с палав кичур, пуснат отстрани.

Феновете дискутират доколко тогавашното момиче прилича на сегашната жена Меган, което е нетипично за ранната й възраст на кадъра. Обикновено от 16 до 38 хората се променят по-драстично, отделно прави впечатление и непринудената елегантност на младата госпожица Маркъл, също приятен факт за sweet 16.


Меган Маркъл пред Бъкингамския дворец, още по-мъничка

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.