Следва

OLD FASHION FASHION 2010. История на един собствен гардероб

Нейното бельо. Za-Za колекция есен-зима 2009

Когато става въпрос за Нея, всичко е от значение, не само изборът на пола, блуза, обувки и чанта рано сутрин...

Fashion преди 14 години

Когато става въпрос за Нея, всичко е от значение, не само изборът на пола, блуза, обувки и чанта рано сутрин, а и онези малки и най-малки неща.

Като премереното движение, с което уж случайно ще отмести назад косата си в най-точния момент, за да те разсее. Или дебелината на черната очна линия, която се плъзга по клепача й с лекота, усъвършенствана с години. Важни са броят на ръбчетата на леко измачканата риза и олющеното ъгълче на лака за нокти на кутрето, които ще те убедят, че е също толкова реална, колкото и съвършена.

Детайли, които може би несъзнателно ще забележиш, но те нарочно ще ти обърнат внимание и без да усетиш ще ти оставят онова женствено, леко, нежно и ненатрапчиво, но най-приятно усещане за Нея.

Всичко това е изградено на една фина и незабележима основа – бельото. За това тя обръща най-много внимание именно на него. То е нежно, деликатно, дантелено, много секси, но и много удобно. То й дава онази увереност, която я прави най-красива.

Това не е дребнавост, напротив! Въпрос е на себеуважение, на жест, на любов, на признателност към себе си. Не е и избор, длъжна е!

 

More Fashion