Следва

Щрак, fashion, кучетата на Алесандро Микеле на портрет!

Дневен ХОРОСКОП - 18.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

От сериозна важност е да постигнете и поддържате хармония в любовните и въобще по-близките си отношения в днешния ден. На първо място, като не бягайте от отговорностите, които носите за партньора или семейството си; също така избягвайте да се месите в делата и проблемите на близките си и дори да бъдете помолени за помощ, помислете дали действително има как да помогнете, а и дали трябва. Всякакви прояви на егоизъм днес ще бъдат наказвани подобаващо от съдбата. Ще се появи интересна възможност да повишите доходите си или да печелите на  непълно работно време – от сезонна или почасова работа например. Вложете повече енергия и амбиция в развитието на семейните си дела.

Овен, Лъв и Стрелец: сряда ще благоприятства професионалните ви дела, срещи с клиенти или бизнес ангажименти. В професионален план отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци ще имат интересно развитие. В ежедневните си и професионални дела можете да разчитате на хора, родени под собствените ви знаци.

Телец, Дева и Козирог: сряда ще промени плана ви за пътуване, независимо каква е целта му. Мнозина от вас може да се усетят натъжени и разстроени от неприятните новини за пътуване или за хора, живеещи далеч.

Близнаци, Везни и Водолей: сряда ще бъде един от онези важни дни в живота ви, в който ще трябва да сте добре организирани и да не омаловажавате нито един от ангажиментите си. Всяко забавяне при изпълнението на задачите ви ще бъде причина за неприятен хаос в следващите дни. Много важна роля в живота ви днес ще играят действията или решенията на мъж от роднинския, приятелския или колегиалния ви кръг на общуване.

Рак, Скорпион и Риби: колкото и да ви коства, старайте се да поддържате емоционалното си състояние относително стабилно. Не позволявайте разногласията или неприятните новини да сринат психиката ви, можете да се справите – нужна е воля, цел и хъс: правили сте го и преди! Трудно ви е да приемете нечие чуждо мнение или предпочитание, но днес това е важна нужда.

More Astro