Следва

Какво ново: Kylie Skin и в България от 2020

ЧРД, Брад! Ние те харесваме и с ботокса, оформената с филъри челюст, корекцията на ушите и останалите операции

Много хубав, Брад от днес е на 56! Ясно е, че господин Пит е красив като Бог, остава да видим как го постига, освен с подчертано прекрасната природа, която има.

Celebrity beauty преди 4 години

И все пак, има някои външни намеси и подпомагания на тази природа, за която пластичните хирурзи са категорични, че са налице. С което евентуално опитваме да ориентираме българските мъже на около 50 и нагоре, че в идеята "хубав като Брад" има хляб, както и надежда.

И така, хирурзите са категорични: актьорът изглежда страхотно добре, за което са се намесили и техни колеги, спазвайки един основен принцип: от всичко по малко!


1998 vs 2019

"Твърдо, Брад Пит е ползвал услугите на пластичен хирург, но специалистът е определено майстор, защото следите от намесата му могат да се забележат само от висококвалифициран професионалист", твърди Тимур Хайдаров, пластичен хирург.

"Категорично, Пит е прибегнал към инжектиране на филъри и ботокс, които позволяват да се намалят мимическите бръчки. Възможно е актьорът да минава курсове по мезотерапия и биоревитализация, което, смея да твърдя, прави регулярно — ефектът от тези операции трябва да се поддържа.


2017 година

Освен това, смятам, че Брад определено е третиран и с химически пилинг, но тази процедура вече се счита за нещо всекидневно. Кожата на актьора е винаги идеална - много чиста, без пъпки и несъвършенства, и много поддържана на вид.


2014 година

Много мои колеги твърдят, че Пит е правил фейслифт, защото има видими следи около ушите. На практика е трудно това да се установи по снимките, но линията на челюстта му действително с възрастта става по-очертана и ясно изразена.


2004 година

Не изключвам възможността на Брад да е правена блефаропластика. Тя помага да се решат разнообразни проблеми - да се премахнат торбичките, бръчките и тъмните кръгове под очите, да се измени формата и големината на очите, да се изглади кожата на клепачите. Това е едно от най-съществените направления в съвременната пластична хирургия.


1991 vs 2019

Също на база снимките мога да предположа, че актьорът си е правил отопластика - операция за корекция на ушните раковини. Особено се забелязва това, като сравните снимки на звездата като млад, на които се вижда, че ушите на Брад са по-изпъкнали и с различна форма."

More Celebrity beauty

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 8 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 9 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 9 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи