ЧРД, Брад! Ние те харесваме и с ботокса, оформената с филъри челюст, корекцията на ушите и останалите операции

ЧРД, Брад! Ние те харесваме и с ботокса, оформената с филъри челюст, корекцията на ушите и останалите операции

Много хубав, Брад от днес е на 56! Ясно е, че господин Пит е красив като Бог, остава да видим как го постига, освен с подчертано прекрасната природа, която има.

И все пак, има някои външни намеси и подпомагания на тази природа, за която пластичните хирурзи са категорични, че са налице. С което евентуално опитваме да ориентираме българските мъже на около 50 и нагоре, че в идеята "хубав като Брад" има хляб, както и надежда.

И така, хирурзите са категорични: актьорът изглежда страхотно добре, за което са се намесили и техни колеги, спазвайки един основен принцип: от всичко по малко!


1998 vs 2019

"Твърдо, Брад Пит е ползвал услугите на пластичен хирург, но специалистът е определено майстор, защото следите от намесата му могат да се забележат само от висококвалифициран професионалист", твърди Тимур Хайдаров, пластичен хирург.

"Категорично, Пит е прибегнал към инжектиране на филъри и ботокс, които позволяват да се намалят мимическите бръчки. Възможно е актьорът да минава курсове по мезотерапия и биоревитализация, което, смея да твърдя, прави регулярно — ефектът от тези операции трябва да се поддържа.


2017 година

Освен това, смятам, че Брад определено е третиран и с химически пилинг, но тази процедура вече се счита за нещо всекидневно. Кожата на актьора е винаги идеална - много чиста, без пъпки и несъвършенства, и много поддържана на вид.


2014 година

Много мои колеги твърдят, че Пит е правил фейслифт, защото има видими следи около ушите. На практика е трудно това да се установи по снимките, но линията на челюстта му действително с възрастта става по-очертана и ясно изразена.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.