Следва

2019 BREAKUPS: Кой сложи #край на любовта

Наталия Кузнецова, амазонка и половина

Рускиня чупи рекорди в културизма

All About Life преди 4 години

Наталия Кузнецовa е Интернет сензация, чийто релеф хвърля в тъча ред на брой доста добре сложени мъже. Подвизаваща се в Инстаграм като @nataliya.amazonka, рускинята радва 541k последователи с кадри на мускулатурата си от различни ъгли ежедневно.

Кузнецова е не само най-силната жена в професионалния бодибилдинг, но и горд притежател на три световни рекорда в сферата си, а в момента и много търсен треньор. 28-годишният фитнес модел тежи 90 кг и привлича огромно внимание, където и да се появи, благодарение на атрактивната си физика.

Наталия е омъжена, съпругът й - Владислав Кузнецов, също е културист, но Наталия е откровена, че не я вълнува дали бицепсите му са по-малки от нейните, защото счита любовта им за чиста, невинна и искрена, като посочва за основен компонент на всяка стабилна връзка взаимната подкрепа.

Мускулестата рускиня започва да тренира на 14-годишна възраст, първоначално, за да повиши самочувствието си:

"Бях много дребна, много малка. Тежах 40 килограма. Като мишка", откровена е Кузнецова.

"Както и повечето хора, за първи път отидох в залата без никакво желание. Само след три месеца обаче, треньорът ми ме попита дали не искам да стана състезателка по културизъм. На 15 вече бях шампион."

Макар че е много по-силна физически от повечето жени, а и от доста мъже, Наталия не е загубила и капка от женските си навици - харесва романтични рокли, нежни колиета. Обича да подчертава синия цвят на очите си с много тъмни сенки, а дългата си руса коса винаги държи пусната. Вероятно среща неразбиране от страна на околните, но кой ли от нас не е в преследването на целите си.

И ако Наталия не е послужила като достатъчно вдъхновение от догодина НАИСТИНА да започнете с фитнеса, не знаем какво би помогнало...

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 1 ден

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 2 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 3 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.