Следва

2019 BREAKUPS: Кой сложи #край на любовта

Наталия Кузнецова, амазонка и половина

Рускиня чупи рекорди в културизма

All About Life преди 4 години

Наталия Кузнецовa е Интернет сензация, чийто релеф хвърля в тъча ред на брой доста добре сложени мъже. Подвизаваща се в Инстаграм като @nataliya.amazonka, рускинята радва 541k последователи с кадри на мускулатурата си от различни ъгли ежедневно.

Кузнецова е не само най-силната жена в професионалния бодибилдинг, но и горд притежател на три световни рекорда в сферата си, а в момента и много търсен треньор. 28-годишният фитнес модел тежи 90 кг и привлича огромно внимание, където и да се появи, благодарение на атрактивната си физика.

Наталия е омъжена, съпругът й - Владислав Кузнецов, също е културист, но Наталия е откровена, че не я вълнува дали бицепсите му са по-малки от нейните, защото счита любовта им за чиста, невинна и искрена, като посочва за основен компонент на всяка стабилна връзка взаимната подкрепа.

Мускулестата рускиня започва да тренира на 14-годишна възраст, първоначално, за да повиши самочувствието си:

"Бях много дребна, много малка. Тежах 40 килограма. Като мишка", откровена е Кузнецова.

"Както и повечето хора, за първи път отидох в залата без никакво желание. Само след три месеца обаче, треньорът ми ме попита дали не искам да стана състезателка по културизъм. На 15 вече бях шампион."

Макар че е много по-силна физически от повечето жени, а и от доста мъже, Наталия не е загубила и капка от женските си навици - харесва романтични рокли, нежни колиета. Обича да подчертава синия цвят на очите си с много тъмни сенки, а дългата си руса коса винаги държи пусната. Вероятно среща неразбиране от страна на околните, но кой ли от нас не е в преследването на целите си.

И ако Наталия не е послужила като достатъчно вдъхновение от догодина НАИСТИНА да започнете с фитнеса, не знаем какво би помогнало...

More All About Life