Следва

Look for the FF

Start Shopping NOW: цветът на годината и как го носим

Нека пазаруването започне сега!

Shopping преди 4 години

След като цветът на новата 2020-та година е вече ясен, а именно класическо синьо, следва да преминем към по-обстоен преглед на зараждащата се синя вълна, изразяваща се в страхотни сини находки, с които да се сдобием в навечерието на празниците.

Цветът идва със силното заявление за ярко присъствие през новата модна година, затова, смятаме, че купуването на поне елемент или два, е повече от препоръчително за успешно преминаване през предстоящите тенденции. В галерията горе>>> побираме точно 25 предложения, подходящи както за настоящата Есен/Зима 2019-та, така и за следващия сезон, благодарение на класически подбраните силуети и неостаряващия нюанс на синьото като цяло.

Грижата за любимите дизайни пък е от съществено значение, ако желаем да запазим техния най-добър вид задълго. Формулата на Perwoll Renew Advanced Effect с Fibrex технология се отзовава на помощ - тя е специално разработена, за да се погрижи за всички необходими стъпки - активно почиства дрехите с обновяващ ефект още след няколко пранета. Той се изразява в наситеността на цветовете и не само - нюансите са подсилени, тъканите са загладени за по-добро отразяване на светлината и заздравени, за да се запази формата им.

More Shopping