Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 17

Уличният стил на звездите: Ким, лурексът и възтясната рокля

High School Musical

Celebrities преди 4 години

В редките случаи, когато Ким Кардашян не носи Yeezy, залага на Mugler, Burberry, Balmain или Versace - имайки предвид спорното й минало, риалити звездата наистина прави всичко по силите си (и тези на стилистите), за да изглежда възможно най-адекватно, а не да става за посмешище, както, спомняме се ясно, се е случвало доста пъти.


На Ким не й отиват панталони - причините са пет


От време на време обаче, като че ли за да си припомни добрите стари безгрижни времена, в които не беше заставена да носи сиви анцузи с боти на ток и оувърсайзд пухенки, Ким му отпуска края и се облича както само тя си може.

Пример от тази седмица: на общото Коледно парти на KKW Beauty и Kylie Cosmetics видяхме Кардашян в много тясна мини рокля, чорапогащник, който чудесно изпълнява задачата на светлоотразител и ботушки до под коляното. Много гимназиално, Ким!

Далеч по-добри идеи за парти виизи предлагаме в седмичния си Trend Report ТУК, но иначе не виним Ким - никой не е имунизиран срещу носталгия!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.