Следва

Дневен ХОРОСКОП - 20.11.2019

Миналото: Мелания Тръмп ученичка

Малко по-встрани от висшата класа

Celebrities преди 4 години

По думите на съученици, първата лейди днес не се е ползвала с популярност.

Фактът става ясен от книгата, излязла от печат току-що в САЩ: "Освободете Мелания: Несанкционирана биография", чийто автор е журналистката от CNN Кейт Бенет. В четивото се разказва за това как Мелания се е чувствала в училище, как се е справяла в учението и като как се е оправяла с взаимоотношенията в клас.

Бъдещата първа дама израства в Словения, в градчето Севница. На 16 учи в техникум – Училище за дизайн и фотография, единствено по рода си в социалистическата държава, от което следва и ежедневното пътуване в двете посоки на Мелания, предвид факта, че техникумът се намира в съседна Любляна.


Мелания в жълта рокля на първи ред

Журналистката Кейт Бенет описва подробно трудностите, с които Мелания се сблъсква при кандидатстването и след това, по време на учението. Първо, в Техникума по дизайн се влиза след тежки кандидатски изпити, а и бъдещата госпожа Тръмп живее в друг град, т.е. през цялото време трябва да пътува.


Мелания в средата

Съучениците на Мелания са категорични, че в ученическите години тя е "мило и обикновено момиче, обсебено от дизайна на дрехи".

Бенет добавя в книгата си, че Мелания е била много прилежна ученичка, викали са й "зубър".

"През всичките години Мелания общува много малко със съучениците си, главно защото вечно бърза да се прибере вкъщи", пише в биографията на първата лейди.


Мелания вдясно

Въпреки че Мелания прекарва малко време в общуване с връстниците си и на практика е изолирана от социалния живот, смята се, че именно това е възпитало в нея чувството за отговорност. Тя не е била от тези, които "си променят графика, за да изпият някъде едно кафе, не закъснява, винаги се придържа към собствените правила".

Една година след началото на непрекъснатите пътувания до Любляна, родителите на Мелания се смиляват и наемат малка квартира за нея и сестра й Инес в столицата.

Майката на Мелания и Инес ги навестява всеки уикенд и по празници, а баща им им гостува, когато е в града по работа. Кейт Бенет твърди още, че сестрите "не са устройвали шумни партита и не са имали почти никакви приятели".

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.