Следва

Годежното парти на принцеса Беатрис - без принц Андрю

Дневен ХОРОСКОП - 20.11.2019

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Организирайте добре деня си и следвайте внимателно задачите, свързани с личните и семейните си финансови дела. Успехите ви днес ще зависят единствено и само от вярата в постигането им. Действията или коментарите на мъж на работното място могат да ви обидят или разочароват – като цяло, това са излишни емоции, защото не ви носят нищо конструктивно, но могат да ви смутят при изпълнение на професионалните задължения. Петък носи изненади на любовния фронт, които в повечето случаи ще бъдат приятни и ще ви дадат по-оптимистичен поглед върху развитието на връзката. Сериозно изпитание ще постави връзката ви с жена, с която изпитвате проблеми от няколко дни, без видимо положително развитие. Тя или вие вероятно ще прекратите отношенията си по драматичен начин.

Овен, Лъв и Стрелец: петък носи приятни преживявания, които може би имат връзка с паричните средства или с късмета, който ще ви бъде даден в личните или бизнес отношения. Добрите вибрации и благоприятните обстоятелства не бива да ви правят прекалено самоуверени, а да ви подтикнат практически да се възползвате от всяка ситуация, но с ясното съзнание, че тя е уникална и ви се дава веднъж.

Телец, Дева и Козирог: петък ще ви достави различни тревоги и притеснения, които в повечето случаи ще се отнасят до личните ви вещи, документи, оборудване или имот, за който носите отговорност. Избягвайте да се натоварвате с важни и отговорни задачи, като това важи особено за младите мъже, родени под този зодиакален знак.

Близнаци, Везни и Водолей: днес се налага да приемете, без подозрение или излишна бдителност, новите хора в семейството си, на работното си място или в кръга си от приятели. Петък е ден, в който въпросите, които ви тревожат, едва ли ще намерят търсения отговор. С малко повече търпение и това ще се случи през следващите няколко дни. Среща или разговор с човек, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, може да се яви като озадачаващ или объркващ.

Рак, Скорпион и Риби: избягвайте тежките натоварвания в работата си в петък. Определено няма да имате настроение за сериозни задачи и отговорности, така че не се и насилвайте да вършите неща, в които има вероятност да допуснете неприятни грешки. Помислете повече за семейството и за близките си и какво може да направите за тях през следващите дни.

More Astro