Следва

В свят на тенденции, изберете класиката на Fendi

2019: незабравимите модни моменти

2019-та официално е към своя край, а в духа на ретроспекцията, полагаща се на подобен период, обръщаме поглед към модните моменти, белязали по незабравим начин годината.

All fashion преди 4 години

365 дни изпълнени с редица събития - една част добри, други вълнуващи, трети трудно подлежащи на категоризация, но въпреки това несъмнено оставящи своя отпечатък, който да запомним. Така се изредиха бележити участия по червения килим, заслужили своя отделен материал ТУК; истории за устойчивост и инклузивност, случващи се като че ли с малко закъснение; български участия на голямата модна сцена; въпроси за това какво се случва с наследството на една голяма модна Легенда, докато едновременно с това се радваме на друга зародила се такава - нова и многообещаваща; станахме още свидетели на големи придобивки и раздели, за рекордни суми или нищожни такива; отпразнувахме големи юбилеи и колаборации, подобаващо при това.

Моменти, оставили ни без дъх, с много въпросителни и възклицателни, или просто с чувство на задоволство от една хубава, успешна и наситена с модни участия година - общо 50 на брой, тържествено припомнени с лека нотка на носталгия в галерията горе>>>

 

More All fashion