Следва

2019: големите модни гафове

В свят на тенденции, изберете класиката на Fendi

Аристократичните Лолитки...

Runway преди 4 години

От последния етаж на монументалната римска сграда от 30-те години на миналия век, известна като Colosseo Quadrato, предложението на Fendi за Pre-Fall 2020 разказва Креативната директорка, а същевременно и внучка на основателя - Силвия Вентурини Фенди. Колекцията е насочена към непреодолимата дихотомия – зад повърхностите на добрите маниери и буржоазното отношение, Силвия крие непочтена, свободна по дух и непокорна красота.

С едно наум за младите аристократки - Лолитки (както самата дизайнерка ги нарича), леко перверзни и палави, с високото си самочувствие и превзетост, Вентурини Фенди комбинира равни дози елегантност и строгост със чувственост и контрол. Преразказано с модни думи, предложенията наблягат на изисканата форма и строг тейлъринг с лека милитъри препратка, като едновременно са смесени със съблазнителна женствена нотка в класическо-буржоазна естетика и добавка в духа на бебешките рокли за кукли.

С израз на класическата елегантност до максимална степен, Силвия акцентира върху детайлите – изработените от фини кожи в широк цветови диапазон обувки и разпознаваемите като форма чанти, деликатно и снобарски завършват всяка една визия до съвършенство. Освен неутралният сив, бежов и черен нюансен прочит, Вентурини Фенди майсторски акцентира цялото с изтънчено присъствие на сини, охра и оранж оттенъци.

Перверзните аристократки на Fendi, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.