Да или Не: Ким К. като Лиз Тейлър за 7Hollywood?

Да или Не: Ким К. като Лиз Тейлър за 7Hollywood?

Имитацията е висша форма на ласкателство, не?

Кимбърли Кардашян редовно (и нескрито) черпи вдъхновение от личните си икони на стила - Шер, Наоми и Елизабет Тейлър. Доза поредна от тази игра на dress up от дрешника на Ким приключва на корицата на декемврийския брой на 7Hollywood. В красива фотосесия риалити звездата влиза в ро(к)лята на Тейлър, но с "бюти привкус" на София Лорен - колкото и да са красиви обаче, фотографиите все пак предизвикват противоречиви емоции у нас, предполагаме и у вас.


Имитацията е висша форма на ласкателство: Ким като Наоми х5


Стилово, сесията е оформена от Тиери Мюглер, който облича Ким от MET Gala-та насам - припомняме зашеметяващата й рокля ТУК. Противоречието в самите кадри идва не толкова от самата сесия, защото тя действително изглежда божествено, по-скоро от елемента на имитация, който взе да става леко отегчителен. Особено при Ким.

Елизабет Тейлър е легенда и колкото и диамантени огърлици, колкото и вечерни рокли да облече Ким, разликата помежду им не се топи. Актрисата е нещо като фикс идея, кумир на сестрата Кардашян - разбира се, няма нищо лошо, всеки има нужда от пример за подражание, но Ким се изживява като "втора Лиз Тейлър" по не особено скромен начин - неведнъж е назовавала самата себе си по този начин.

Няма лошо, де, щом й харесва. На нас не ни, а на вас? - в анкетата долу>>>

Анкета

Да или Не: Ким К. като Лиз Тейлър за 7Hollywood?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.