The Boots of Fall

Едно от нещата от женското тяло, пред което не може да устои никой мъж е именно краката – колкото по-дълги...

Едно от нещата от женското тяло, пред което не може да устои никой мъж е именно краката – колкото по-дълги, прави и слаби, толкова по-голямо впечатление правят и предизвикват мъжкото въображение.

Нескрита е и слабостта на дамите към тази част от собственото им тяло. Фетиши разни и всякакви. Какво да се прави!

Което неизбежно пък свързваме с огромен куп обувки, които се увеличават с всеки изминал сезон с поне още 5 чифта.

Ботушите тип чизми не са единствено начин да прикриеш евентуално некрасивите си колене, както и не са абсолютно задължителен аксесоар за всеки представител на нежния пол, ако височината не надвишава 155 см. Не е нужно да сме в trend-а на високите ботуши и при неподходяща фигура.

Ботуши над коляното с ниска подметка тип Prada можеш спокойно да употребяваш с хубави тъмни джинси и дълго сако. Тези с ток си представяме с панталон по тялото и огромна чанта. Или пък къса тясна рокля над тях. Секси!

Стилът на високия ботуш във всяка ситуация, стига да е съчетан добре в целия outfit, е целта на селекцията ни тази седмица.

Ако и ти знаеш, имаш или смяташ да се сдобиеш с високи ботуши, сподели го с нас. Ние ще проверим, премерим и ще те посъветваме как и с какво би могла да ги съчетаеш.
 

Коментари: 1

Z
zebraonline (2010/01/03 / 19:30)
Така е. Наскоро попаднах случайно на един страхотен сайт -http://www.zebra-online.com. Купих си обувки от там и съм много доволна

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia