Следва

2019: любими цитати от любими хора

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 22

#ViewSofiaXMASGiveaway

 

All About Life преди 4 години

22 Days of Christmas приближава своя края, но не, разбира се, и без Голям Коледен подарък. Променяме правилата на "играта" в последния момент - в последния, двадесет и втори ден от #ViewSofiaXMASGiveaway, играем не 24, а 72 часа. Ето я и целта:

Винтидж Gucci риза, естествено копринена, която е най-верен приятел на Редакцията от достатъчно време, че да сме готови вече да я "предадем нататък", за да направи някой от вас щастлив, поне колкото нас!

Имате Весела Коледа и подарък за копринени дни (и нощи) - знаете как става, ТУК!

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.