logo loader
Следва

2019: най-четените материали

2019: любими цитати от любими хора

#ViewSofiaLovesToQuote

Celebrities преди 3 години

Знаем, че останаха броени часове до празниците, които ще споделите с Вашите любими хора. И че нямате търпение да размените подаръците си!

Затова, както всяка година по същото време, и ние Ви даваме нашия армаган (за тези, които не знаят значението на думата, да се обърнат към писателя Нели Стефанова) - няколко минути емоции, "откраднати", специално подарени и споделени с нас за Вас!

В които минутки част от любимите Ви/ни приятели провокирахме сами да се предизвикат, от други измъкнахме поне три тайни (неща), трети се изповядаха в говорилнята за любов, някои обстойно разгледахме в профил и анфас, а имаше и такива, с които просто нямаше как да не се разбъбрим на сладки приказки, макар и набързо...

Защото всички хора под Слънцето са уникални! И интересни! И неповторими! И всеки един е цяла Вселена, в която всеки друг може изцяло да се изгуби. Стига да иска и да попадне "там" в правилното време.

Шшшт! Затворете тихичко врата след себе си и елате заедно да изпаднем в състояние на душевна безтегловност!...

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 4 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи