Седмичен ХОРОСКОП - 30.12 - 05.01

Astro преди 4 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица някои от вас ще изпитат притеснения или затруднения при пътуване и особено с определени видове транспорт.

Недоразумения или други неочаквани събития вероятно ще бъдат свързани с човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, който живее на известно разстояние от вас.

Периодът ще бъде благоприятен за планирането на пътуване, което ще предприемете през 2020 и изисква много отговорна и специална подготовка.

За съжаление, през тези седем дни мнозина ще се справят с битов проблем, който може да има общо с неочаквани повреди в оборудването, авария и други, но и без такива кога е можело…

Ще бъдете изненадани от подарък или жест на внимание от човек, роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

Предстоящите седем дни ще бъдат важни за любовния живот на по-младите представителки на Скорпион, които ще имат голям повод за радост или ще изживеят нещо емоционално, включително ако все още търсят половинката си. Тази седмица носи създаването на много нови приятелства с хора и от двата пола, от различни националности, религии или живеещи на разстояние от други.

Хороскоп

Още от Astro