Следва

Кой какво облече на Golden Globes 2020: Чарлийз Терон, Приянка Чопра, Хелън Мирън & още

Дневен ХОРОСКОП - 6.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник се опитайте да планирате задачите си и да действате по тях нежно и в хармония с Универсалните правила на Вселената. Прекомерната чувствителност днес няма да ви бъде от полза, особено ако работата ви е свързана с общувате с много хора; ако работата ви е свързана с деца, обърнете внимание на отношенията си с представители на зодиакалните знаци Телец, Козирог или Дева. Денят може да ви изненада с интересна информация, която ще ви накара да се замислите върху възможността реално да се възползвате от нея. Понеделник може да изненада някои от вас с парична печалба, но не фокусирайте вниманието и енергията си върху подобни действия и цели.

Овен, Лъв и Стрелец: понеделник ви дава повод за радост и удовлетворение от добре свършена работа или добре изпълнен ангажимент.Очаквайте благоприятно развитие на финансите си и дори да получаване на немалка сума пари. Този ден има свой смисъл в живота ви - с късмета или шансовете, които ви се дават.

Телец, Дева и Козирог: в понеделник ще насочите вниманието си към неизпълнените задачи от предишните дни, а и ще имате благоприятни обстоятелства за това. Връзките ви с представители на Рак, Риби или Скорпион ще бъдат особено важни за вас. Денят носи среща или събиране, свързани с мъж.

Близнаци, Везни и Водолей: началото на седмицата ще ви бъде трудно, тъй като ще осъзнаете загубата на енергия и време, които влагате в неща, които не ви носят очакваните успешни резултати или печалба. Имайте предвид идеите и плановете си, но избягвайте да ги споделяте с други. Денят изисква подробно планиране на действията ви до края на седмицата и дори до края на януари.

Рак, Скорпион и Риби: ще бъдете поставени пред повече задачи в дома си, като повечето от тях имат битов характер или са свързани с имущество, което вие или вашите родители притежавате. Денят е благоприятен за разговори или действия, свързани с финансови документи, договор, кредит и други.

More Astro