Следва

Какво ново: персонализирана козметика и грижа за кожата у дома - да, моля!

Без капка грим: Мис Вселените 2019 преди и след

"Не съм се гримирала", чуваме всеки ден от някоя приятелка, докато я чакаме да се присъедини към момичешката ни компания.

Celebrity beauty преди 4 години

Нормално, преди да придобием пълен блясък, нещата са както майката-природа ги е наредила - нормален тен, някое несъвършенство, загатнат тъмен кръг под окото и пр.



От трансформацията преди и след грима не са застраховани и най-красивите жени на света - участничките в конкурса Мис Вселена, например.


Мис Вселена 2019: пет неща, които трябва да знаем за Зозибини Тунзи



Къса или дълга, за косата на Мис Вселена питаме. Двама експерти отговарят


Във фокуса на обществения интерес всеки път, когато конкурсът се провежда, те са в топ-форма, удивително съвършени, невероятно привлекателни, почти неземни.

Хубавото в цялата работа е, че напук на напрежението-с-нож-да-го-режеш около подобни форуми коя е най-красива на земята, хубавиците нямат никакво притеснение да покажат и нормалния си, природен облик, извън доведения до съвършенство вид на подиума.

Ето как изглеждат 15 от кандидатките за титлата "Мис Вселена 2019" без грим.

Мис Пуерто Рико /Първа подласничка/



Мис Пуeрто Рико открито показва съзвездието си от лунички, силно ненавиждани от собственичката им в миналото. "Преди си мразех луничките, в смисъл, че НЕ МОЖЕХ ДА ГИ ПОНАСЯМ. Сещам се, когато бях на около 8, питах майки ми какъв е начинът да махнем пъпките, а тя ми каза: Това не са пъпки, миличка. Това са ангелски целувки. Защо би искала да махнеш целувките им?" Оттогава си харесвам луничките. До ден днешен ми харесва да вярвам, че това с целувките е истина".

Мис Мексико (Втора подгласничка)


Мис Южна Африка (Мис Вселена 2019 )


Мис Украйна


Мис Израел


Мис Монголия


Мис Хаити


Мис Канада


Мис Ямайка


Мис Филипини


Мис Ирландия


Мис Бахами


Мис Тайланд


Мис Колумбия


Мис Полша



More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи