Следва

На Златен глобус Брад Пит се засече с три свои бивши жени

Елена Перминова & Александър Лебедев и Наталия Водянова & Антоан Арно: сватби след много години любов

#happilyeverafter

Celebrities преди 4 години

Първопроходци за годината се оказаха Наталия Водянова и Антоан Арно, на съответно 37 и 42, като моделът обяви в самата новогодишна нощ, в коментар към снимка с годежен пръстен, че през настоящата 2020-та ще каже Да! на любимия, за когото припомняме с много симпатия, че е син на най-богатия човек във Франция - Бернар Арно, собственик на модната империя Louis Vuitton Moet Hennessy.

Наталия Водянова и Антоан Арно

Двамата са заедно от 9 години, като запознанството им датира от далечната 2008-ма, а любовта - от три години след това.


Наталия Водянова и Антоан Арно

Инициатор на запознанството е Антоан, който твърди, че, в момента, в който е видял рускинята за първи път, буквално му е паднало ченето: "Освен че е невероятна красавица, около нея витаеше неописуема, съвършена аура", твърди влюбеният бизнесмен, от когото Наташа има две деца, с което общият броя на наследниците й става 5 - другите три деца са от брака на Водянова с Джъстин Портман.








Наталия Водянова, Антоан Арно, принцеса Шарлен и Бернар Арно





Днес стана известна още една радостна новина от подобен калибър - нежната и извънредно популярна 33-годишна Елена Перминова ще се омъжи за гаджето си, 60-годишният Александър Лебедев, с когото са двойка от 15 години.


Елена Перминова и Александър Лебедев

Моделът публикува в Instagram романтични снимки, на които позира с любимия на хотелски балкон.

"Благодаря ти, любими, за изпълнението на отдавнашното ми желание", се казва в думите към фотото, което се съпровожда и от емоджи във вид на годежен пръстен.

Елена Перминова и Александър Лебедев

Изглежда, че предложението за ръката и сърцето на милиардера е дошло по време на почивка в Абу Даби.

Елена и Александър имат три деца - Никита, 11, Егор, 8, Арина, 6. Александър Лебедев има и пораснал 39-годишен син Евгений от първия си брак. Младият мъж живее в Лондон.





Обобщено - щом така започва годината, дали път няма и ние да изплющим по един емотикон на диамант в мрежите скоро? Или пък вие?

Let it be!


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.