Следва

Дневен ХОРОСКОП - 7.1.2020

На Златен глобус Брад Пит се засече с три свои бивши жени

Сега, че Брад и Джен ще се събират, четем от месеци. Слухът беше особено наситен току преди церемонията по награждаването със "Златен глобус" снощи, т.е. масово се очакваше бившите съпрузи да се появят заедно на червения килим.

Celebrities преди 3 годиниТова, някак очаквано за нас, не се случи. Макар че папараците все пак успяха да забележат, че след официалната церемония Брад и Джен се оказаха едновременни посетители на няколко партита. Никой обаче не успя да ги заснеме заедно.

Всъщност, във въпросната тържествена вечер, в която Брад спечели напълно заслужено наградата за най-добър актьор в поддържаща роля, колегите от медиите в САЩ успяха да забележат, че холувидският красавец се видя в Лос Анджелис не с една, а с три свои бивши жени. Едната от тях, естествено, е Анистън. С нея, припомняме, актьорът се разведе заради Анджелина Джоли.


Причината да се точи разводът на Анджелина и Брад


Още преди сватбата си с Дженифър, Брад беше в любовни отношения с Гуинет Полтроу. Продължителният им роман започва на снимките на трилъра "Седем". Когато всички започват да говорят за задаваща се сватба, актьорите неочаквано се разделят. Вярно, тихо и мирно и без да обясняват причините или да си отправят взаимни обвинения.


Wedding album: Всички снимки от церемонията на Гуинет и Брад


На фона на останалите, по-известни от нея бивши на Пит, доста скромно седи Кристина Апългейт. С нея актьорът е в кратка авантюра през 1989 година. Работи, както се казва, от стари времена.


Кой какво облече на Golden Globes 2020: Чарлийз Терон, Приянка Чопра, Хелън Мирън & още


 

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...