Следва

Дневен ХОРОСКОП - 7.1.2020

На Златен глобус Брад Пит се засече с три свои бивши жени

Сега, че Брад и Джен ще се събират, четем от месеци. Слухът беше особено наситен току преди церемонията по награждаването със "Златен глобус" снощи, т.е. масово се очакваше бившите съпрузи да се появят заедно на червения килим.

Celebrities преди 4 години



Това, някак очаквано за нас, не се случи. Макар че папараците все пак успяха да забележат, че след официалната церемония Брад и Джен се оказаха едновременни посетители на няколко партита. Никой обаче не успя да ги заснеме заедно.

Всъщност, във въпросната тържествена вечер, в която Брад спечели напълно заслужено наградата за най-добър актьор в поддържаща роля, колегите от медиите в САЩ успяха да забележат, че холувидският красавец се видя в Лос Анджелис не с една, а с три свои бивши жени. Едната от тях, естествено, е Анистън. С нея, припомняме, актьорът се разведе заради Анджелина Джоли.


Причината да се точи разводът на Анджелина и Брад


Още преди сватбата си с Дженифър, Брад беше в любовни отношения с Гуинет Полтроу. Продължителният им роман започва на снимките на трилъра "Седем". Когато всички започват да говорят за задаваща се сватба, актьорите неочаквано се разделят. Вярно, тихо и мирно и без да обясняват причините или да си отправят взаимни обвинения.


Wedding album: Всички снимки от церемонията на Гуинет и Брад


На фона на останалите, по-известни от нея бивши на Пит, доста скромно седи Кристина Апългейт. С нея актьорът е в кратка авантюра през 1989 година. Работи, както се казва, от стари времена.


Кой какво облече на Golden Globes 2020: Чарлийз Терон, Приянка Чопра, Хелън Мирън & още


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.