Следва

Най-най от Golden Globes 2020: многомилионното колие на Хелън Мирън

Дневен ХОРОСКОП - 7.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Във вторник ще бъдете по-оптимистично настроени за развитието на личните си и професионални дела. Избягвайте проявите на дребнавост, които могат да ви направят досадни или неприятни за околните. Неочакваните събития от деня могат да ви разочароват не защото са лоши за вас, а защото са се развили по начин, по който не сте очаквали.

Овен, Лъв и Стрелец: като цяло вторник ще се развие според очакванията ви. Неприятна новина, която ще получите днес, няма да ви засяга пряко, а по-скоро ще дойде от хора, които познавате или с които ще се свържете. Вторник ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания с приятели.

Телец, Дева и Козирог: опитайте се да докарате задачите си докрай днес и не оставяйте нищо за утрешния ден, защото той ще ви изненада с нови такива. През този ден ще проведете интересен разговор с мъж от роднинския или приятелския си кръг. Вторник предлага още телефонни обаждания, съобщения и различна кореспонденция.

Близнаци, Везни и Водолей: вторник ще бъде уникален ден за вас - приемете го като такъв и се възползвайте от благоприятните обстоятелства да изпълните възможно най-много задачи. Семейните дела ще бъдат ваш приоритет. Денят носи новини или събитие, свързано с човек, роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

Рак, Скорпион и Риби: денят ще бъде изпълнен с комуникация с хора от близо и далеч, чрез които ще научите интересни новини или ще получите полезна информация. Събитие с участието на млада жена ще бъде източник на радост и емоция. Не пренебрегвайте съветите или информацията, които ще получите от представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци.

More Astro