Следва

Най-най от Golden Globes 2020: най-дълбокото деколте

Най-най от Golden Globes 2020: многомилионното колие на Хелън Мирън

Here comes the Queen

Celebrities преди 4 години

Неотразимата Хелън Мирън, която влезе в списъците на най-добре облечените знаменитости на всички големи медии с появата си на червения килим в неделя вечер, сподели вълнуващ детайл около своята визия. Ако великолепната тъмночервена рокля на Dior първа привлича вниманието на публиката, създадена специално за нея между другото, то всъщност красиво положените по шията й бижута заслужават цялото ни внимание.

Церемонията по връчването на наградите Golden Globes изисква подобна пищност, но крайната сума от 4 милиона долара, на която са оценени скъпоценностите, неоспоримо е внушителна. Подписът е на не кой друг, а самият Harry Winston, очевидният избор, говорейки за разточителност от диаманти и други скъпоценни камъни. В случая на 74-годишната Хелън става въпрос за доста солидно диамантено drop колие в сложна форма в комбинация с висящи обици във флорална композиция, отново диаманти и акцент от капковиден рубин.

Истинско съвършенство!

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.