Следва

Най-най от Golden Globes 2020: най-дълбокото деколте

Най-най от Golden Globes 2020: многомилионното колие на Хелън Мирън

Here comes the Queen

Celebrities преди 4 години

Неотразимата Хелън Мирън, която влезе в списъците на най-добре облечените знаменитости на всички големи медии с появата си на червения килим в неделя вечер, сподели вълнуващ детайл около своята визия. Ако великолепната тъмночервена рокля на Dior първа привлича вниманието на публиката, създадена специално за нея между другото, то всъщност красиво положените по шията й бижута заслужават цялото ни внимание.

Церемонията по връчването на наградите Golden Globes изисква подобна пищност, но крайната сума от 4 милиона долара, на която са оценени скъпоценностите, неоспоримо е внушителна. Подписът е на не кой друг, а самият Harry Winston, очевидният избор, говорейки за разточителност от диаманти и други скъпоценни камъни. В случая на 74-годишната Хелън става въпрос за доста солидно диамантено drop колие в сложна форма в комбинация с висящи обици във флорална композиция, отново диаманти и акцент от капковиден рубин.

Истинско съвършенство!

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.