Следва

Най-най от Golden Globes 2020: най-грозните рокли, сори

Кралско синьо, цветът на 2020, или първа поява на Летисия за годината

Първата дама на Испания дебютира на официално мероприятие за новото десетилетие в дреха, която ще запомним.

Celebrities преди 4 години

Денят е 6 януари и, както всяка година на тази дата, кралица Летисия и крал Филип VI присъстват на особено военно тържество, което е и първото официално мероприятие след дългата Коледна ваканция. В унисон с традицията и етикета, Летисия се появи в дълга до пода рокля-смокинг в кралско синьо - дреха, колкото затворена и традиционна, толкова и секси и дори рискова.

Всъщност роклята-смокинг е точно в цвета classic blue, избран от института Pantone за Цвят на 2020 година. И макар че е много близък до т.нар. кралско синьо, дотук не си спомняме да е употребяван често от Летисия, която обича да се облича в червено, бяло, черно, комбинации от тях, и понякога по някоя флорална рокля от родната й Zara.

Смятаме, че цветът всъщност й отива, както отива и на повода, и на началото на годината, самото синьо по някакъв неясен начин. И макар че дрехата леко затормозява с дължината си, както и с облия, сякаш леко задушаващ ревер, Летисия сияе отново под ръка със съпруга си. Косата - небрежна, обиците - перлени, токчето - високо. И всичко е точно.

More Celebrities