Следва

Дневен ХОРОСКОП - 8.1.2020

Най-най от Golden Globes 2020: най-грозните рокли, сори

Вярно, важно е самият ти да се харесваш.

Celebrities преди 4 години

И все пак, има много красиви попадения на червения килим, има и такива, дето се чудиш кой именно убеди съответната звезда да се облече в съответната озадачаваща дрешка.

Golden Globes 2020 не бяха изключение от правилото, че понякога просто не се получава, което няма нищо общо нито с лейбъла, чието произведение носиш, нито с принципните ти стилови предпочитания, нито с парите, въобще с нищо.

В топ 5 на Грозните рокли от червения килим на наградите Златен Глобус в 77-ото им издание, подреждаме без угризение, по степен на грозота, следните:

Тейлър Суифт в рокля на цветя. Грешката е в принта, по наше мнение, едър и натрапчив, като нещата се усложняват допълнително от сложната цветова комбинация - мрачна и претенциозна едновременно. Иначе, дрехата е от Etro, подчертана с шлейф, дълъг няколко метра, и контрапункт - отвор над талията. Хмх, не!

Дженифър Лопес носи пищна рокля с панделка от Valentino. Естествено, че и на нас ни напомня едър Коледен дар цялото това нещо, както многомилионната маса в социалните мрежи изтъкна. Прическата ала руска дворянка генерално ни оставя безмълвни.

Сиена Милър е в копринена рокля Gucci с бежово бюстие, категорично прилично на горната част на цял бански, и драпирана пола. Лимоновият отенък на дрехата стои добре на косата и тена на блондинката, но не успява да изчисти съвсем усещането за бозавост.

Рене Зелуетър в синьо е нещо приятно за окото, като признаваме, че нюансът й стои добре, макар че подчертава бледността й, а в трогателния избор на обувки в тон има нещо много приятно носталгично и елегантно класическо. Бледо-синьото творение е подписано с Armani и има V-образен разрез в долната част. Ако беше само той като акцент - добре, но тук имаме и дълбоко оголени рамене, както и невъобразимо досаден ред декоративни кристали над бюста и по дължина на торса, които дразнят и показват някакъв вид артистично безсилие.

Кейт Бланшет се е решила на смелост в тоалета си, но не сме убедени, че резултатът е твърде добър. Има нещо в комбинацията между роклята с плисирани ръкави в бледо жълто и сутиенът от кристали, което чупи хармонията - както на фигурата, така и на цялостното излъчване на иначе прелестната госпожа Бланшет.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.