Следва

Стил урок на седмицата: hot FASHION will keep us WARM през януари

Trend Report: You rock a shapeless cardigan, honey

Новият It дизайн на сезона

All fashion преди 4 години

Жилетката, сещате се, онази голямата, уютната, плетена и приятно ретро на вид, се радва на моден възход от миналия есенно-зимен сезон насам, а през настоящите януарски дни на 2020-та, тя е елемент от първа необходимост. Съдейки по популярността й във фийдовете на модните момичета в Инстаграм, можем да твърдим, че дори съперничи по популярност на поло пуловера, заклеймен като най-необходим моден силует за всеки един от зимните месеци.

Miu Miu

Жилетката, в пълния си блясък от интерпретации, съответно плетки, дължини, цветове и мотиви, присъства усилено и на модния подиум за Есен/Зима 2019-та, включително и в колекцията на Миуча Прада за Miu Miu, където бива стилизирана над ефирна копринена рокля с флорални мотиви, плътен сив чорапогащник и 80-тарски обувки на платформа и висок ток, много подобни на тези от нашия Deal of the day ТУК.

По не по-малко привлекателен, но сравнително по-уютен маниер на съчетаване, се подвизават и примерите от улицата, където жилетката е основен акцент. Тя бива съчетана в разнообразие от аксесоари, включително изобилие от перли, страхотна стайлинг идея, както и смели на вид цветови палитри, или противопоставящи се такива, потопени изцяло в неутрална светла гама. Дизайнът може да бъде още забележително обемен, или пък по-елегантен, близо по тялото, с акцентирани буфан ръкави, boxy или издължена кройка, но винаги свързващият елемент е един - големите копчета, придаващи този неминуем ретро привкус, така необходим за зимния сезон на 2020-та.

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.