Trend Report: You rock a shapeless cardigan, honey

Trend Report: You rock a shapeless cardigan, honey

Новият It дизайн на сезона

Жилетката, сещате се, онази голямата, уютната, плетена и приятно ретро на вид, се радва на моден възход от миналия есенно-зимен сезон насам, а през настоящите януарски дни на 2020-та, тя е елемент от първа необходимост. Съдейки по популярността й във фийдовете на модните момичета в Инстаграм, можем да твърдим, че дори съперничи по популярност на поло пуловера, заклеймен като най-необходим моден силует за всеки един от зимните месеци.

Miu Miu

Жилетката, в пълния си блясък от интерпретации, съответно плетки, дължини, цветове и мотиви, присъства усилено и на модния подиум за Есен/Зима 2019-та, включително и в колекцията на Миуча Прада за Miu Miu, където бива стилизирана над ефирна копринена рокля с флорални мотиви, плътен сив чорапогащник и 80-тарски обувки на платформа и висок ток, много подобни на тези от нашия Deal of the day ТУК.

По не по-малко привлекателен, но сравнително по-уютен маниер на съчетаване, се подвизават и примерите от улицата, където жилетката е основен акцент. Тя бива съчетана в разнообразие от аксесоари, включително изобилие от перли, страхотна стайлинг идея, както и смели на вид цветови палитри, или противопоставящи се такива, потопени изцяло в неутрална светла гама. Дизайнът може да бъде още забележително обемен, или пък по-елегантен, близо по тялото, с акцентирани буфан ръкави, boxy или издължена кройка, но винаги свързващият елемент е един - големите копчета, придаващи този неминуем ретро привкус, така необходим за зимния сезон на 2020-та.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.