Следва

Обичта на известните: Никол и новият й Гришо

Дневен ХОРОСКОП - 8.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Сряда изисква повече прецизност и точност в задачите, които имате на работното си място. Помислете повече за себе си, защитете достойнството си на всяка цена в ситуациите, в които някой ще се опита да потисне желанията ви или по някакъв начин да ви навреди. Денят ще допринесе за приключването на материални или имуществени дела, които сте започнали в края на миналата седмица или в началото на тази. Сряда ще бъде благоприятен ден за покупка или продажба на имоти или вещи. Не е изключено да бъдете изненадани от неочаквана промяна в плановете си, която може да има общо с неочаквано решение от човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Овен, Лъв, Стрелец: в сряда ще проведете разговори и ще планирате бъдещи действия на деца и младежи в семейството си. Днес ще се съсредоточите повече върху решаването на различни проблеми и неприятности. В сряда различни хора и обстоятелства ще ви помогнат да намерите правилните решения или практически методи за справяне, които се опитвате сами да откриете от доста време насам.

Телец, Дева, Козирог: комуникацията ви днес ще бъде затруднена, тъй като често възникват различни недоразумения или противоречия в общуването ви с околните. Става дума най-вече за общуване с непознати или с хора, които са добре известни със своята заядлива природа. Мислете повече, преди да говорите, за да не провокирате нечий гняв с безсмислен коментар.

Близнаци, Везни, Водолей: ще се съсредоточите върху изпълнението на задачи и дела, които вече са започнали. Днес определено ще успеете да ги прекратите, най-вероятно с помощта на важни хора. Този ден носи срещи или събирания по различни поводи, семейни или бизнес разговори и други.

Рак, Скорпион, Риби: сряда е ден, който трябва да приемете много сериозно и отговорно, за да изпълните задачите и плановете си както подобава. Този ден бележи важен ангажимент, свързан с мъж, който най-вероятно е ваш близък.

More Astro